De Biggelaar Groep is vandaag de dag breed vertegenwoordigd in de Nederlandse bouw en infrastructuur. Jaarlijks realiseren de werkmaatschappijen binnen de groep vele uitdagende projecten voor diverse klanten. Wat bijna zestig jaar geleden begon als een transportbedrijf, groeide uit tot een succesvolle organisatie in de landelijke bouwwereld. Ons geheim? Betrouwbaarheid en samenwerking, gecombineerd met klantgerichtheid.

Afspraak is afspraak

De Biggelaar Groep is een familiebedrijf. Eind jaren ’50 van de vorige eeuw opgericht in Velddriel. Van den Biggelaar begon als een transportbedrijf in het vervoer van grond en zand. Daarna verbreedde het bedrijf zich snel. Van het aannemen van transportklussen naar het uitvoeren van cultuurtechnisch en waterbouwkundig werk. Het motto bij Van den Biggelaar in die tijd is ‘afspraak is afspraak’. Stiptheid, vertrouwen en betrokkenheid vormden toen al de basis van een goede samenwerking. En dat uitgangspunt staat nog altijd centraal binnen de Biggelaar Groep.

Biggelaar-—-Grensmaas-299.jpg

Gedreven

In de decennia die volgden realiseerde het bedrijf uiteenlopende projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Van werkzaamheden aan binnenlandse rivieren en kanalen tot een aantal werken op de Duitse Autobahn. In de jaren ’80 nam de Biggelaar Groep Conetra en BLM Wegenbouw over en begon de organisatie zoals hij nu is vorm te krijgen. Altijd met gedreven en vakkundige medewerkers als basis voor het succes van de diverse bedrijven.

vdBiggelaar-@-Chemelot-367.jpg

Uitbouwen

Vandaag de dag is de Biggelaar Groep breed vertegenwoordigd in de Nederlandse grond-, weg- en waterbouw. Ook is de groep actief op het gebied van verkeer, groenvoorziening en milieutechniek. De komende jaren zal de Biggelaar Groep de focus op al die gebieden verstevigen en zijn positie in de markt verder uitbouwen. Met dezelfde kernwaarden waarmee het familiebedrijf in de jaren ’50 ooit begon: betrouwbaarheid, goede samenwerking en klantgerichtheid.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@biggelaargroep.nl

Telefoon: 0418 - 636000